Sivut

lauantai 10. toukokuuta 2014

Sateiset terveiset

Keskiviikkona Mamma tuli aika myöhään töistä ja se oli hirmu väsynyt, joten se passitti Isukin siskon kanssa pyöräilemään. Meitä jännitti Mamman kanssa kovasti miten niillä menee, koska ne meni ekaa kertaa kahdestaan pyörällä. Mutta hyvin oli kaikki mennyt! Ne oli mennyt aika reipasta vauhtia ja sisko oli paljon väsyneempi kun se oli esimerkiksi maanantaina kun se kävi Mamman kanssa.

Sisko on kyllä ovela kun se käy rankemmalla lenkillä. Mamma antoi meille ruuan ennenkuin sisko lähti lenkkeilemään, mutta sisko "unohti" että oltiin jo syöty kun ne tuli takaisin. Se kitisi niin kauan kunnes ihmiset heltyi ja saatiin vähän leikkelettä jääkaapista. Hyvä sisko!

Minun kanssa Mamma vietti taas hierontailtaa. Mamma sai aika hyvin molemmat puolet käsiteltyä ja niskani ja yläselkäni ei ole enää yhtään niin jumissa mitä ne oli vielä vähän aikaa sitten. Jotkut kohdat on vielä arkoja, mutta niihin saan sitten pitemmän lämmityksen kauratyynyllä.

Torstaina ja eilen satoi melkein koko päivän vettä. Me ei siskon kanssa tykätä yhtään vesisateesta ja kun ihmiset yritti viedä meitä ulos, me käännyttiin heti kotiin kun oltiin tehty tarpeet. Sitten riehuttiin sisällä.

Eilen sateessa oli senverran taukoa, että päästiin käymään koirapuistossa. Siellä oli iso musta labradori kun me mentiin sinne, mutta onneksi se oli aika lunki (ja lihava), joten se ei pelottanut siskoa kauheasti. Syötiin siskon kanssa ruohoa siihen saakka kun se labradori lähti pois, sitten ihmiset heitteli meille palloa vähän aikaa. Ja muutamaan otteeseen leikittiin myös pallon etsintää. Meidän pitää odottaa paikallaan sen aikaa kun Mamma käy piilottamassa pallon jonnekkin puistoon ja sitten meidän pitää etsiä se. Me löydettiin pallo joka kerta!

Kotona Mamma piilotti meidän ruuan ympäri kämppää ja meidän piti etsiä iltaruoka nappula kerrallaan. Siinä oli mukavasti tekemistä, tosin minä taisin löytää enemmän nappuloita kun sisko, koska sisko heräsi neljältä yöllä kitisemään ruokaa. Mamma antoi sille pari namipalaa, niin sitten se malttoi odottaa aamuruokaan saakka. Mitäs ei keskittynyt etsimään loppuun saakka!

Illalla käytiin vielä Mamman kanssa saunassa. Meistä on mukavaa kun pääsee saunan lämpimään. Minä en aina halua kiivetä alinta laudetta ylemmäs, mutta siskon löytää yleensä ylälauteelta. Sisko jäi lisäksi vielä saunomaan sittenkin kun Mamma lähti pois. Sisko saunoi itsekseen varmaan puoli tuntia ylälauteella, kunnes Mamma kävi komentamassa sen pois. Sisko tuli pois hyvin vastahakoisesti ja jäi kylppärin ovelle murjottamaan.

Sisko nauttii saunasta

Mitäköhän kivaa ihmiset keksii meille tänään. Nyt ne vaan istuu koneella molemmat. Minä menen jatkamaan siskon kanssa riehumista!


1 kommentti:

  1. Kyllä te olette mainio kaksikko! Ja ihan saunassakin käytte. Sehän on hauskaa sillä saunominenhan on mukavaa. Pimukin aikoinaan tuli mökillä saunaan juomaan mutta lauteille se ei kivunnut. Joskus jäi kyllä lattialle lämmittelemään mutta vain hetkeksi. Typy taas on niin lämminverinen, että se ei saunaan astu jalallaankaan.

    Typyn emäntä

    VastaaPoista